Morris’ Marktkraam

Wij verkopen

Vanuit allerlei hoeken krijgen we steun bij Stichting Morris. Onderstaande items zijn belangeloos aan ons gedoneerd of hebben we zelf gemaakt. Interesse? Bestellen kan via het bestelformulier onderaan de pagina!

Let op: bij Stichting Morris houden we van persoonlijk contact. Waar mogelijk maken we graag een afspraak om je bestelde items persoonlijk te overhandigen. Indien dit niet haalbaar is komen er verzendkosten bovenop de aangegeven prijzen.

Voorleesboek: Dagna de oude Eik & het verhaal over de Dolfijnenregenboog
€ 5,50 per stuk
Handboek voor Elke Ouder
€ 14,50 per stuk
Step Your Mind
€ 24,50 per stuk
Dolfijn snoeppotje
€ 4,50 per stuk
Flesknuffels Cakewalk (roze)
€ 7,95 per stuk (excl fles)
Gehaakte sleutelhangers
€ 3,50 per stuk

Zelfgemaakte zeepjes
Onze dolfijne zeepjes zijn met zorg handgemaakt en lekker geurend door verschillende etherische oliën (baby gentle,
Jean Paul Gaultier, lavendel, lemon, linnenfris, rozen, orange, 1000 bloemen) . Fijn voor je handen, maar ook als geurbuideltje in je kast!

Zeepje groot
€ 2,50 per stuk
Zeepjes 3 stuks
€ 2,- per zakje
Handgemaakte armbandjes
Prijzen variëren: € 1,50 ~ € 3,00 per stuk
Bestellen:

We nemen binnen 24 uur contact met je op via email of telefoon om je bestelling te verifiëren!