Benefietdiner Vingerhoeds Groot Succes!

Vrijdagavond 15 februari vond het Stichting Morris Benefietdiner plaats bij Café Vingerhoeds in Oirschot. Wij mochten maarliefst 87 gasten verwelkomen en verzorgden naast een heerlijk 5 gangendiner ook nog een avondvullend programma. Een enorme klus, die we met heel veel plezier en enthousiasme hebben georganiseerd!

Check de impressie die Tommy Tin voor ons gemaakt heeft hier:

Achtergrond

In september 2018 op de zomermarkt in Oirschot zijn de 1e contacten gelegd met Jan van Gestel (eigenaar van Bistro De Verwennerij en Café Vingerhoeds) en is het idee om een benefietdiner voor Stichting Morris ontstaan. Hoe bijzonder dat Jan ons hierbij wilde helpen? Voor ons ontzettend bijzonder! De afgelopen maanden zijn we aantal keren bij elkaar gekomen om het plan benefietdiner vorm te geven.

Avondvullend programma

Tussen de gangen door konden onze gasten deelnemen aan onze digitale Morris’ Quiz, waar werden vragen gesteld over het leven van Morris. Winnares Tahnee van Erning ontving een cadeaubon van € 50 van de Douglas. De 2e en 3e prijs waren voor Cindy Wilms en Yvonne Heijms, zij wonnen beide een mooie zonnebril, gesponsord door Optiek Onder de Linden in Oirschot.
Kempenhorst college in Oirschot heeft gezorgd voor decoratie op de tafels van de gasten. Op de tafels stonden uit hout uitgezaagde dolfijnen. Hoe leuk is dat?! Kempenhorst bedankt! Na het heerlijke hoofdgerecht hebben we een veiling gehouden.

Ook een veiling was onderdeel van de avond. Heel veel ondernemers uit Oirschot hebben een cadeau gesponsord voor deze veiling. De veilingitems bestonden onder ander uit dinerbonnen, massagebonnen, weekendjes weg, toegang tot het Dolfinarium, etc. Kortom voor iedereen wat wils. Alle bieders op de veilingitems enorm bedankt. We hebben met de veiling een enorm hoog bedrag opgehaald!

Na het diner heeft Dj Tommy Rizzo nog een knal feest gegeven voor alle gasten waarbij de beentjes van de vloer zijn gedanst. Wie er natuurlijk niet mocht ontbreken was Jan Witlox die een geweldig optreden gegeven. Iedereen zong uit volle borst mee!

Tijdens het diner heeft Thomas van de Berk met zijn bedrijf Tommy Tin een geweldige film gemaakt. Een compilatie hiervan wordt binnenkort geplaatst op onze facebookpagina.

Bedankt!

Deze geweldige avond had niet plaats kunnen vinden zonder onze gasten en daarnaast de inzet van velen.

Natuurlijk willen wij onze sponsoren enorm bedanken: Cable park Aquabest, D’n Hut, D’n Oirschoste Kegel, Brasserie Ludiek, Lunchcafé Crème de la Crème, De Oirsprong, Dolfinarium, Huidverzorging Arianne, Huize Carmiggelt, Il Tavolino, Juliantoren, The Inside Oisterwijk, De Ster Kaas & Culinair, Bevrijdende Vleugels, Kapsalon Leonie, De Proefkamer, De Viermennekes, Zo Klein, Beij Kaatje Wellness, Inner Peace, De Beurs, Bij Juud, Best Zoo, BillyBird, ZIB zwemcentrum Best, Slagerij Joost Vugs, Landelijk at Home, Mitra’s Oirschot, Laco Sportcentrum Oirschot, Pannenkoekenhuis De Ontdekking, Restaurant Il Gusto, Hoofdzusters Oirschot, Barbershop Marc, Van Mil en Mil, Buutvrij, Eric van Laarhoven fotografie, IWR International Wellness, Gobo licht en geluid, Bed and Breakfast Huijs en Hoff Oirschot.

Ook onze vrijwilligers zijn wij enorm dankbaar, zonder hen had deze avond niet kunnen plaatsvinden.

En natuurlijk onze hoofdsponsor Jan van Gestel met café Vingerhoeds en Bistro De Verwennerij. Jan KEI-bedankt voor alles! 

Wat een ontlading was er in de zaal toen we na het dessert de voorlopige opbrengst bekend maakten: € 6.600,– voor onze held Morris! 

Iedereen ontzettend bedankt!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s