Rockconcert groot succes!

Vanaf het voorjaar waren de repetities al in volle gang en afgelopen zaterdag 14 september was het dan zo ver: Blue Monday Rockband speelde in het uitverkochte Houtense theater Aan de Slinger de sterren van de hemel met hun tribute aan Pink Floyd.

Na het openingswoord van papa Jeroen, volgde een intiem en bijzonder optreden van het album P•U•L•S•E. Ontroerend en nostalgisch voor veel van de bezoekers. Na afloop volgde een luid applaus en staande ovatie!

Dankzij de belangeloze inzet van de band en ook van het theater hebben we met dit benefietconcert het fantastische bedrag van € 4465,- opgehaald voor Stichting Morris! IEDEREEN ONTZETTEND BEDANKT!

De foto’s

Blue Monday in ’t kort…

De Nederlandse rockformatie Blue Monday brengt de legendarische band Pink Floyd opnieuw tot leven met hun optredens. De band heeft een grote schare trouwe fans en verkocht haar theaterconcerten afgelopen jaren volledig uit. Papa Jeroen speelt sinds 2008 percussie bij Blue Monday.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s