Paardrijden!


Als je onze Instagrampagina volgt heb je het vast wel eens voorbij zien komen: regelmatig gaan we met Morris paardrijden! Morris vindt het heerlijk om op een paard te zitten, het liefst gaat hij lekker hard; in draf of galop.

Het is ontzettend leuk om deze activiteit met Morris te doen. Hij vindt het gehobbel heerlijk en geniet er zichtbaar van. We rijden met Morris omdat hij het zo leuk vindt natuurlijk, maar ook omdat het positief effect heeft op zijn spierspanning en balans.

Bij mama

Met mama en Marco gaat Morris regelmatig op bezoek bij Karin van Equizini in Echt. Karin is gespecialiseerd in verschillende coaching met paarden en honden. 

Morris rijdt samen met Karin of mama op Yinte. Bij aankomst wordt Yinte eerst opgehaald uit de wei en goed gepoetst, daar zorgt Karin voor. Daarna begint het echte feest: lekker rondjes rijden in de buitenbak, heerlijk!

Bij papa

Met papa en Renée rijdt Morris op zaterdagochtend bij Ponyboerderij Honswijk van Mieke. Mieke is gespecialiseerd fysio voor mensen met een beperking en in het weekend kun je bij haar rijden op de boerderij. Er zijn zo’n 15 kindjes die op zaterdagochtend “lessen”. Mieke en haar vrijwilligers begeleiden iedereen. Inmiddels rijden Renée en Morris de hele les samen op Daantje aan de longeerlijn, begeleid door Carmen, in een aparte bak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s