Voorbereidingen deel 4: Accommodatie en vervoer

Voorbereidingen deel 4: Accommodatie en vervoer

Met zijn tienen naar Curaçao, dat is een flinke groep! We willen graag gezamenlijk van ons mooie avontuur genieten en natuurlijk alle ontwikkelingen van Morris van dichtbij meemaken. Daarom verblijven we met beide gezinnen in 1 groot huis. Zo zijn we allemaal dichtbij elkaar en vooral dichtbij Morris natuurlijk!

Bij het uitzoeken van ons vakantiehuis hebben we rekening gehouden met een aantal zaken:

  1. Het huis moet natuurlijk groot genoeg zijn. We zochten naar een huis met genoeg slaapkamers en ook veel ruimte, zodat we ’s avonds ook een plekje hebben om ons terug te kunnen trekken. Daarnaast gaan Morris’ 3 grote broers Stan Tycho en Lars natuurlijk ook mee dus zochten we ook naar een leuke plek voor hen;
  • Fijne locatie. Curaçao is natuurlijk geen groot eiland, maar het kan er behoorlijk druk zijn op de hoofdwegen. Het kan zijn dat Morris al om 8.00 uur ’s ochtends met zijn therapie begint en daarom kozen we een vakantiehuis in de plaats Jan Thiel, maar 15 minuten rijden van het Curaçao Dolphin Therapy Center;
  • Een zwembad! Voor ons waterratje Morris is het wel zo fijn dat we ons eigen zwembad bij het huis hebben!
  • Een eigen kamer voor Morris. We hebben een speciale bedtent voor Morris gekocht zodat hij ook tijdens ons avontuur op Curaçao goed kan slapen en zich veilig voelt in bed. Het huren van een speciale bedbox is helaas niet mogelijk op Curaçao maar de bedtent van Deryan werkt gelukkig ook goed!

Ook hebben we auto’s gehuurd. 2 stuks, want met 10 man pas je anders alleen maar een hele grote bus 😉. En, met z’n tienen betekent ook tien koffers aan bagage! Ook kunnen we zo de groep opsplitsen indien nodig. En we willen altijd een auto bij Morris, zodat we snel naar het ziekenhuis kunnen mocht dit nodig zijn. Daar gaan we natuurlijk niet van uit, maar we zijn liever goed voorbereid.

Lees in ons volgende blog voorbereidingen: inpakstress!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s