Voorleesmiddag bij De Steenuil

Hanne en De Steenuil

Hanne van de Bosch, wat een mooi, warm mens. Hanne is mede-eigenaar van Doe- en Speelboerderij De Steenuil, een begrip in Oirschot en daarbuiten! Op deze bijzondere boerderij kunnen kinderen zich de hele dag vermaken: lekker buitenspelen met skelters, trampolines en fietsjes, samen met één van de boeren de dieren voeren, geitjes kalfjes en konijntjes aaien, en natuurlijk lekker spelen in het hooi.

In de tijd dat Morris met mama Femke in Oirschot woonde gingen ze vaak naar Doe-boerderij De Steenuil om daar te spelen. Wat een heerlijke tijd hebben we daar samen gehad. Lekker buiten wandelen, naar de diertjes toe en binnen spelen in de zandbak.

Samenwerking
In oktober van 2018 heeft mama Femke de 1e contacten gelegd met Hanne voor onze stichting. Tijdens ons 1e gesprek liet ze ons het verhaal van Dagna lezen, haar eigen geschreven voorleesboek.

Hanne wilde heel graag iets voor “onze Morris” doen en bood aan om voor Morris ook een verhaal te schrijven! Hoe bijzonder is dat? Een eigen verhaal helemaal voor Morris. Hanne is aan de slag gegaan en heeft een prachtig verhaal geschreven over Dagna: “Dagna, de oude eik & het verhaal over de Dolfijnen Regenboog”. Ook heeft Hanne hele mooie tekeningen gemaakt die het verhaal compleet maken. Het verhaal van Hanne hebben we omgetoverd tot een prachtig voorleesboek en naar drukkerij De Croon uit Oirschot gestuurd. Drukkerij De Croon heeft 100 boekjes van het verhaal gesponsord. Mega bijzonder! Op deze manier gaat de verkoop van het boekje volledig naar stichting Morris.

Op zondagmiddag 31 maart was de voorleesmiddag in De Steenuil in Oirschot. Hanne, ouders en alle kinderen bedankt!!

Wil jij het verhaal over Dagna en de Dolfijnenregenboog ook lezen? Bestel het boek dan via onze Marktkraam!

Deze Voorleesmiddag is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s