PubQuiz 2 groot succes!

Afgelopen vrijdagavond was het zover: de 2e Stichting Morris Pubquiz, deze keer in het prachtig nieuwe onderkomen van Hockeyclub IJsseloever te IJsselstein! 14 teams (!) gingen er eens goed voor zitten. Na de opening door papa Jeroen, die iets vertelde over Stichting Morris, trapte quizmasters Barry Jacobs en Jeroen Roof de quiz af. Vragenrondes m.b.t. algemene kennis, aardrijkskunde en sport kwamen o.a. voorbij.

Het hoogtepunt van de avond waren echter de muzikale rondes, live begeleid door Harm van Hassel op gitaar en Riccardo van Thienen op toetsen. Onder andere intro’s van U2, David Bowie, Duran Duran en Bryan Adams moesten worden geraden en werden luidkeels meegezongen. Dit bleek voor veel teams toch nog wel een uitdaging!

Raad artiest en titel!
Nile Rodgers is sinds de jaren ’70 tot aan de dag van vandaag het brein achter bizar veel hits!
Het bijzondere akkoord waar een vrijwilliger uit het publiek voor nodig was (deel 1)
Het bijzondere akkoord waar een vrijwilliger uit het publiek voor nodig was (deel 2)

Om 23.00 kwam de quiz tot een bloedstollend einde! Na de hilarische prijsuitrijking door Barry en het dankwoord van bonusmama Renee nam voorzitter John Reinerie nog even het woord om de organisatie te bedanken voor een topavond! Als kers op de taart kondigde hij aan het opgehaalde bedrag van 375 Euro te willen aanvullen tot 1000 Euro voor Stichting Morris! Met luid gejuich werd dit ontvangen en kwam de avond met een big smile tot een einde!

We willen Jeroen, Barry, Harm, Ric, John en de vrijwilligers achter de bar enorm bedanken voor een geweldige avond! En uiteraard alle deelnemers! 😉

De Uitslag:

 1. Anne en de mannen
 2. Met gestrekt been er in
 3. Flipper 1/2
 4. Joechei!
 5. Optie A
 6. MC’s
 7. Wise noses
 8. Heren 3
 9. Ik reken het goed
 10. D1 Queens
 11. Ahoe Ahoe Ahoe
 12. Bijh elkaar geraapt zooitje
 13. nul . nul 0%
 14. Team 5

Deze PubQuiz werd mede mogelijk gemaakt door:
Hockey Club IJsseloever : www.hcij.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s