Voorbereidingen deel 2: het boeken van de vlucht

Voorbereidingen deel 2: het boeken van de vlucht

Met zijn tienen naar Curaçao, een hele onderneming! Het boeken van de vlucht daarmee ook. Dit ging iets anders in zijn werk dan wanneer je met EasyJet je retourtje Londen online boekt.

Om te beginnen werden we van het kastje naar de muur gestuurd 😉 Online kun je namelijk voor maximaal 9 personen tegelijk boeken. Voor meer dan 9 gaat het boeken alleen telefonisch. Het opsplitsen van de boeking was geen optie: KLM kan dan niet garanderen dat we op dezelfde vlucht terechtkomen in het geval het vluchtschema aangepast zou worden. Bellen met de afdeling groepsboekingen dus. Daar hoorden we weer dat we toch regulier konden boeken omdat de baby geen eigen stoel nodig heeft. We kochten het ticket voor Marly daarom een aantal weken later dan de rest.

Ook wilden we de stoelen van  te voren reserveren: zodat we een goede plek uit konden kiezen in het vliegtuig. We kozen een rustige plek voor Morris achterin het vliegtuig, waar hij wat ruimte heeft om te bewegen. En niet te ver van het toilet vandaan, voor het geval Morris verschoond moet worden. Baby Marly wordt met mama Renée automatisch door KLM op een speciale ‘family seat’ geplaatst waar een babybedje aan de rugleuning van de stoel ervoor geplaatst wordt zodat ze goed kan slapen in het vliegtuig.

De vluchten duren ongeveer 9,5 uur dus we nemen veel speelgoed, schone kleding, tussendoortjes en natuurlijk Morris’ favoriet de iPad mee ter vermaak! Lees in ons volgende blog voorbereidingen: het regelen van Morris’ medicatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s